A szelektív hulladékgyűjtés bevezetésével a hulladékelszállítási költségeket takaríthat meg, amennyiben az a beltéri gyűjtéssel összehangoltan működik - a Recobinnál ennek a költségmegtakarításnak vagyunk szakértői. Röviden összefoglaljuk komplex szolgáltatáscsomagunk legfontosabb elemeit, amelyet kifejezetten létesítmény üzemeltetők számára biztosítunk.

1. A beltéri szelektív gyűjtés kialakítása

A RECOBIN szelektív kukái az elérhető legkedvezőbb árú beltéri gyűjtőeszközök a piacon, extra erős, tartós, környezetbarát alapanyagból készültek. Saját hulladékgyűjtő zsákokkal biztosítjuk a tartós használatot, a Recobin kukák bármelyik műanyag vagy fém szelektív gyűjtőt helyettesíthetik, ideális eszköz a meglévő szelektív gyűjtés bővítésére, vagy a szelektív gyűjtés elindításához.

2. Kommunikáció, tájékoztató anyagok

Hírleveleket és nyomtatható információs anyagot biztosítunk üzemeltetési ügyfeleink részére. A bérlők egyedi igénye szerint céges arculatra, saját design alapján is készítünk kukákat.

3. Egyeztetés az érintett felekkel

Minden esetben törekszünk a lehetséges érintett felek - bérlők, takarítók, létesítmény üzemeltetés, tulajdonosok - teljes körű bevonására, hogy a kialakított szelektív hulladékgyűjtési rendszer az első momentumtól kezdve hatékonyan működjön.

4. Elszállítás

Minden egy kézben: gondoskodunk a szelektíven gyűjtött hulladékok kezeléséről, elszállításáról és újrahasznosításáról. Az elszállításra minden esetben egyedi konstrukciót készítünk, tekintettel, hogy a költségek nagyban függnek az keletkező mennyiségtől, a helyszín megközelíthetőségétől, illetve a szelektíven gyűjtött hulladékok típusaitól. Ajánlatot kérek!