A Recobinról

A Recobin Kft.-nél a szelekítv hulladékgyűjtés piacán egyedülálló szolgáltatásokat és termékeket kínálunk. Integrált hulladékkezelése mellett teljesen újrahasznosított, dizájnos, irodai könyezetbe illő szelektív kukákat értékesítünk. Az integrált hulladékkezelés magába foglalja a létesítmény szelektív hulladékgyűjtésének megtervezését, a hulladékok utóválogatását és annak elszállítását is. Szolgáltatásaink célcsoportjai közé tartoznak az irodaházak, létesítmények, iskolák és felsőoktatási intézmények. 

A cégünk története

A Recobin Kft. ötlete 2003-ban, a jelenlegi ügyvezető Ferenczi Attila által fogant meg. Az ELTE TTK alapszakos hallgatójaként tagja volt a Környezettudományi Klubnak, majd később az „Egyetemisták a környezettudatos szemléletért csoport”, vagyis az ELTE EKSZ-nek is. Egyetemi évei során részt vett az ELTE TTK épületeiben való szelektív hulladékgyűjtés kialakításában, mely során belátást nyert az integrált hulladékkezelés világába. 

2012-ben A Climate-KIC pályázatát megnyerve, pénzügyi támogatást és egy 9 hónapos inkubációs program segítségével megalakult az ÖKUKA, melynek fő profilja a környezetbarát, 100%-ig újrahasznosított és újrahasznosítható anyagból készült, funkcióját teljes mértékig ellátó, olcsó, irodákba illő szelektív kukát értékesítése volt. 

2013 a Recobin Kft-t alapításának éve. A Recobin irodai kukák értékesítése mellett, a cég fő profilja az integrált hulldékkkezelés szolgáltatása lett. Cégünk irodaházak teljes hulladékgazdálkodási rendszerét kezeli. Egy kézben összpontosítjuk a szelektív hulladékgyűjtő rendszer telepítését, a hulladékok utólagos osztályozását és válogatását, annak elszállításra való előkészítését és elszállítását.