Szolgáltatásunk Irodaházaknak

A Recobin integrált szolgáltatáscsomagával jelentős hulladékelszálltási költségeket takaríthat meg. Minden egy kézben: gondoskodunk a szelektíven gyűjtött hulladékok kezeléséről, elszállításáról és újrahasznosításáról.

Röviden összefoglaljuk az integrált szolgáltatáscsomagunk legfontosabb elemeit, amelyet kifejezetten irodaházaknak és létesítmény üzemeltetők számára biztosítunk.

 1. A beltéri szelektív gyűjtés kialakítása
  A RECOBIN szelektív kukái az elérhető legkedvezőbb árú beltéri gyűjtőeszközök a piacon, melyek extra erős, tartós, környezetbarát alapanyagból készültek. Saját hulladékgyűjtő zsákokkal biztosítjuk a tartós használatot. A Recobin kukák bármelyik műanyag vagy fém szelektív gyűjtőt helyettesíthetik. Ideális eszköz a meglévő szelektív gyűjtés bővítésére vagy a szelektív gyűjtés elindításához.
 2. Kommunikáció, tájékoztató anyagok
  Nyomtatható információs anyagot biztosítunk üzemeltetési ügyfeleink részére. A bérlők egyedi igénye szerint céges arculatra, saját design alapján is készítünk kukákat.
 3. Egyeztetés az érintett felekkel
  Minden esetben törekszünk a lehetséges érintett felek - bérlők, takarítók, létesítmény üzemeltetés, tulajdonosok - teljes körű bevonására, hogy a kialakított szelektív hulladékgyűjtési rendszer az első momentumtól kezdve hatékonyan működjön.
 4. Elszállítás
  Az elszállításra minden esetben egyedi konstrukciót készítünk, tekintettel, hogy a költségek nagyban függnek az keletkező mennyiségtől, a helyszín megközelíthetőségétől, illetve a szelektíven gyűjtött hulladékok típusaitól. 

 

Ajánlatot kérek!